Printer installeren

Home » installatie

Alle grote merken van printers werken dag na dag aan een grotere gebruiksvriendelijkheid. Een printer installeren wordt daarom steeds makkelijker. Soms volstaat het om de bijhorende cd-rom in de computer in te laden en de printer sluit zich automatisch op de computer aan. Bent u de bijgeleverde cd-rom kwijtgespeeld, dan kan u altijd surfen naar de websites van het merk van uw printer en daar op zoek gaan naar een eerste hulp.

Naar de website van Samsung

Naar de website van Epson

Naar de website van HP

Naar de website van Brother

Een printer op maat geïnstalleerd

Alleen gaat een printer installeren niet altijd zo makkelijk. Wanneer u bijvoorbeeld wil een draadloze printer installeren of meerdere printers op een bedrijfsnetwerk wil installeren, is daarbij vaak een goede kennis van printers vereist.
Gevacom helpt u uw printer installeren van het begin tot het einde. Dat betekent dat we uw printer of printers perfect configureren op uw bedrijfscomputers en/of bedrijfsnetwerk. We zorgen ook dat alle instellingen helemaal op uw noden zijn afgestemd en uw printer rechtstreeks met uw e-mail is verbonden. Heeft u andere specifieke wensen, dan kijken we uiteraard hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Heeft Gevacom uw printer geïnstalleerd, dan kan ervan opaan dat u lange tijd zonder zorgen kan printen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Gevacom