Printer onderhoud

Home » herstelling

Uw printer is defect of toont een stoormelding? Het zijn vaak dezelfde kleine problemen die terugkomen. En soms kan u zelf uw printer herstellen.

Veel voorkomende printerproblemen die makkelijk kunnen verholpen worden zijn de volgende:

De papierlade is leeg.
De inkt cartridge is uitgeput of de inkt cartridge is niet de juiste.
Het papier is vastgelopen in de printer.
In deze gevallen ligt de oplossing natuurlijk voor de hand.

Enkel herstellen waar nodig

Niet altijd is het echter een goed idee om eigenhandig het probleem te willen oplossen. Omdat de oorzaken of problemen nu eenmaal complex kunnen zijn. Wanneer u dan zelf wil uw printer herstellen, kunt u daarbij ernstige schade veroorzaken.

Gevacom stelt in een mum van tijd en ongeacht het merk een diagnose. Moeten de pick-up rollers hersteld? Is er een ernstige storing in de fuser? Of ligt de oorzaak van de stoormelding elders?

Eenmaal we het probleem hebben opgelost, herstellen we uw printer daarna en conform onze bedrijfsfilosofie enkel waar nodig. Zowel laserprinters, multifunctionele printers (MFP), matrixprinters, thermische printers en large format printers (plotters), maar ook faxapparaten.

Laat Gevacom uw printer herstellen

Beter voorkomen dan genezen

Om de kans op problemen met uw printer te verkleinen, is het echter aangeraden om uw printer goed te onderhouden. Wat op korte termijn een kost lijkt, zal op lange termijn immers een goede investering blijken.

Lees meer over het onderhoud van uw printer

Kunnen we je ergens mee helpen?

Gevacom