Onze diensten

De juiste technieker op de juiste plaats

Home » Diensten

Printing

U kan op ons rekenen voor een professionele herstelling van uw kantoormachines. Wij servicen onder meer printerparken van de merken HP, Brother, Samsung, OKI, Lexmark  en Kyocera. Alle techniekers hebben een uitgebreide voorraad van de meest courante reserveonderdelen in hun wagen waardoor de meeste herstellingen onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden. Om bij te blijven met de meest recente technologische evoluties worden onze werkkrachten permanent bijgeschoold.

Installatie
Herstelling
Onderhoud

Warranty packs

Wenst u een standaardgarantie uit te breiden? Onze warranty packs gaan in vanaf dag 1 en geven een aanvulling tot 5 jaar. Het maakt hierbij niet uit waar het product gekocht is. Het aanmelden van een incident verloopt vlot en persoonlijk. Met het serienummer, model en probleemomschrijving kunnen we voor u onmiddellijk een interventie inplannen.

Externe Servicedesk

Gevacom kan uw serviceprocessen overnemen, gedeeltelijk of volledig .  Onze werking en dienstverlening verstrekt de nodige assistentie aan de klant.

IT Staffing

Komt u handen tekort bij grote projecten of momenten van extreme drukte? Gevacom kan uw team dan versterking bieden. We werken in dit geval met uw procedures en tools en vormen samen 1 equipe.

Roll-out / Implementatie / Installatie

We zorgen voor een perfecte opstart. Het uitpakken en installeren van toestellen, het configureren van besturingssystemen, dat realiseren wij als een totaalpakket.

Point of Sales

Heeft u ondersteuning nodig bij kassasystemen? Ontdek dan de vlotheid van ons vakkundig team voor onderhoud en herstellingen bij de eindklant.

Upgrades

Zijn er bepaalde upgrades of modificaties te doen op printers, PC’s, Laptops… ?  Wij staan ter beschikking.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Gevacom